Koristenje moderne tehnologije i najkvalitetnijeg materijala

Prednosti: Grijajuca Film Folija HLS-150
 1. Brza i laka montaža. Od početka montaže poda do njegovog uključenja treba nam 1 dan.
 2. Оdsustvo prašine i prljavštine prilikom montaže.
 3. Za topli pod nije potrebno postavljanje betonske podloge i cementno-peščane košuljice, što predstavlja uštedu u građevinskom materijalu.
 1. Pogodan je za većinu podnih obloga: laminat, parket, linoleum, kovrolin.
 2. Мinimalna grejna površina je samo 0.2 m2!
 3. Nakon ugradnje toplog poda visina prostorije se ne smanjuje – debljina super tankoggrejača je samo 0,3 mm.
 1. Тopli pod se odlikuje visokom ravnomernošću toplotnog fluksa, pošto su trake provodnika postavljene na rastojanju od 1 сm.
 1. Visoka efikasnost grejanja. Infracrveni zraci zagrevaju predmete a ne vazduh i pozitivno utiču na zdravlje – oko 95% toplote toplog poda se zrači u infracrvenom opsegu koji poseduje lekovita svojstva. Mnoge bolesti se leče pomoću infracrvene toplote.
 1. Visoka pouzdanost. Super tanki pod je konstrukcija paralelnog tipa. Kod spoljašnjih mehaničkih oštećenja iz stroja ispada samo manji segment super tankog poda, što praktično ne utiče na ukupno grejanje.
 1. Mogućnost demotnaže i ponovne ugradnje.
 2. Mnogofunkcionalnost. Super tanki topli pod se može ugraditi na zid, plafon, ispod tepiha, slike. Topli pod će sprečiti znojenje ogledala u kupatilima. Može da se koristi kao privremeni, lokalni, prenosni grejač. Idealno rešenje ne samo za stanove, već i za vikendice i zgrade izvan naselja.
 1. Оdsustvo viška opreme posle montaže. Za zagrevanje prostorije koristi se samo onoliko toplog poda „HLS-150 koliko je potrebno. Preostali deo poda može se iskoristiti na drugom mestu.
 1. Bezbednost. Praktički potpuno odsustvo elektromagnetnog zračenja.
Grijajuca Film Folija  HLS-150  konstruisan je, izrađen i ispitan u celosti u skladu sa međunarodnim standardima, potvrđen je Ruskim sertifikatom usklađenosti i ima proizvođačku garanciju.
Namena kompleta

Тopli pod „Heatline“ je namenjen za grejanje unutrašnjih prostorija, postavlja se ispod

 tarketa, laminatnog parketa, kovrolina, linoleuma. Model i snaga super tankog podanavedeni su na pakovanju.

Za upravljanje grejanjem super tankim podom neophodna je upotreba termoregulatora sa davačem temperature poda. Garantni rok upotrebe je 15 godina.

Napon napajanja grejne sekcije je 220 V, frekvencija je 50/60 Hz