Vas partner za toplinu u vasemu domu

O nama

  • Podno grejanje je inovativna metoda grejanja
  • zastita od snega i leda
  • Pružamo najbolju uslugu u industriji

O nama

Efikasna usluga i odličan kvalitet

Kompanija Amika se bavi projektovanjem prodajom i ugradnjom elektricnih rezistivnih I samoregulirujucih kablova za Industriju.Te kablova za podno grijanje i sistema za grijanje. Nas cilj je unaprijediti trziste te pazljivo i  brizno voditi racuna kako bi svaki nas klijent bio zadovoljan.

OSETITE TEPLINU U VASEM DOMU

šta nudimo

kompanija amika vam nudi resenja i proracun grijanja u vasem domu stanu uli vikendici.Takodje vam nudimo proracun grejnih kablova u oblasti industrije

projektovanje

Podno grejanje je inovativna metoda grejanja, i vrlo je efikasna.Nasa strucna lica ce vam izvrsiti projektovanje te dati najbolje i najstrucnije misljenje u oblasti grijanja na elektricnu energiju.

Ugradnja

Tim nasih montera podnog grijanja i sistema grijanja na struju ce u sto brzem roku od vaseg poziva izaci na teren ugraditi podno grijanje,premjeriti napon i pustiti u rad.

Distribuciјa

Kompanija Amika je generalni predstavnik brenda Heatline distribuira svoje proizvode u Republici Srbiji Bosni i Hercegovini Hrvatskoj.konstantno imajuci na lageru proizvode koji su za samo nekoliko sati na vasoj adresi.

Pružamo najbolju uslugu u industriji

Naš Stručni Tim

Inzinjera iz oblasti elektrotehnike i gradjevine stoje vam na usluzi za sva vasa pitanja.Takodje ce potpuno besplatno odraditi projekat za vas Hotel stambenu zgradu dom poslovni prostor.

Sale Manager
info@podnogrijanje.eu
Projektant
info@podnogrijanje.eu
Elektro/ inzenjer
info@podnogrijanje.eu