Grijajuca film/folija


Хипертанак топао под-фолија «Heatline»

састоји се од флексибилне, издржљиве, отпорне на топлоту и влагу пластичне фолије, са различитим капацитетом снаге од 110 до 400 Вт/м2. Начин уградње – поставља се испод ламината и паркета. Остала подручја примене: грејање елемената крова, стакала, плафона, простирке за сушење ципела, уз одговарајућу специфичну снагу за грејање.


Практичност

Хипертанак топао под-фолија «Heatline» има такав степен јачине да чак и када покрива под у теретани или у било којој другој специјализованој установи, са константним оптерећењем, не можете бринути о штети – фолија ће вам служити бесконачно дуго.Карбон слој фолије се производи на високој температури, која одређује њен квалитет дуг рок трајања.

За разлику од традиционалних кабловских система, са механичка оштећења не бенд или део спрат (паралелне траке повезивања), а остатак ће наставити да ради си¬стема.

Филм не подлеже корозији и уништења веома дугорочна (период полиетилен распадање прелази животни век већине објеката).

ЗДРАВЉЕ БЕЗБЈЕДНОСТ

Око 95% теплоте подног грејање-фолије «Heatline» се преноси у инфрацрвеном спектру, који има и лековита својства. Многе болести се лече путем инфрацрвене топлоте.

СИГУРНОСТ

Можете одабрати тачну количину грејне фолије, пресецањем траке на потребне јединице величине (минимална дужина од 0,25 м). Можете уградити подно грејање тачно тамо где је потребно, на било који од изабране области просторије бе з потребе равњања пода. Ви ћете сачувати значајна средства за набавку материјала и плаћања радова на цементне смјесе. Коришћењем хипертанког подног грејања  «Heatline» сачувате 15-20% средстава приликом плаћања рачуна на  струју. Користећи програмирани термостат могуће  смањити своје оперативне трошкове за 20-25%.